Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, juli 20, 2008

Shopping day!

Petra en ik beginnen, terwijl de rest van onze gezinnen nog liggen te pitten, met een wandeling met Cosmo. Die lijkt nog fris en fruitig en we lopen naar Nottoway Park. Op de terugweg lopen we langs het hondenpark, maar het is zo warm, dat, behalve een bruisende Brittany, geen van de honden veel energie heeft. Cosmo ook niet, dus na een kwartiertje lopen we terug naar huis.

Cosmo heeft het heel erg warm en wil telkens niet verder. Ik besluit hem met deze hittegolf dan maar niet meer voor een lange wandeling mee te nemen. Hij heeft daar geen plezier van. Het wordt nog steeds meer dan 35 graden, Petra en Erik maken hier een flinke hittegolf mee.

Petra en ik zetten bij thuiskomst onze gewichten klaar in het schaduwrijke gedeelte van de achtertuin. Met behulp van het FitDeck en de Fitness tijdschriften, die ik heb verzameld, doen we zo een half uur allerlei spieroefeningen.

Het gaat best lekker, al worden we beiden geprikt door onzichtbare insekten. Ik ga zelf ook vaker buiten mijn routines afwerken, heerlijk! Voldaan springen we na al dit gezweet (de wandeling was ook al zweterig) onder de verfrissende douche.

Inmiddels is de rest ook klaar en gaan Rick en ik met de Schoontjes naar Wegmans. Deze supermarkt is enorm en we doen inkopen voor onze barbecue van morgenavond. Ook kopen Petra en Lisa vruchten voor hun ontbijtshakes.

Na een lekkere lunch daar van een baguette met kalkoenborst en jalapeno kaas (de anderen hebben een andere baguette en Petra een bruin broodje met tonijn salade) brengen we de boodschappen thuis.


De bakkerij, sushi bar en een van de vele lunchbars bij Wegmans

Daar treffen we Katja met een migraine aan. Heel vervelend voor haar en Rick blijft thuis om voor haar te zorgen. Kai en Saskia gaan met ons allemaal mee naar Tysons Corner. Met zijn zevenen rijden we in de Kia Sedona van, die Erik en Petra hebben gehuurd, naar de mall.

Daar slaagt iedereen goed. Al meteen vindt Robin een (wilde!) zwembroek bij Old Navy en ook Kai slaagt daar met twee paar jeans, want hij heeft gaten in al zijn broeken door het skateboarden.

Dan vinden Petra en Lisa een heel leuk jurkje (ook voor een leuk prijsje!) bij Papaya. De dames shoppen nog even verder voor kleding, terwijl de mannen de electronica zaken induiken. Die kopen DS spelletjes en dvd's.

Bij Delia's vindt Lisa een leuk rokje en Saskia vindt er haar "back to school outfit": een Where the Wild Things Are t-shirt en jeans.

Dan lopen we langs het Crocs standje en daar zien Petra en ik toch wel erg leuke slippers! Ze zijn wit en helemaal niet log (wat ik van de meeste Crocs wel vind). Net als twee jaar geleden lopen Petra en ik op dezelfde schoenen weg.

Lisa en Saskia zijn inmiddels Forever 21 ingedoken. Saskia vindt er niets, maar Lisa en Petra gaan voor een leuk rokje. De cassiere doet moeilijk over een Traveler's Cheque. Het schijnt dat het steeds moeilijker wordt om die als betalingsmiddel te gebruiken, heb ik ergens gelezen. Afgaand op deze dame is dat wel waar.

Als laatste doen we Barnes and Noble aan. Lisa en Petra kiezen een paar boeken en gebruiken mijn discount card, die vijftien procent geeft.

Katja voelt zich inmiddels wel wat beter, maar niet goed genoeg om mee uit eten te gaan. Rick gaat natuurlijk wel mee, dus moeten we voor het eerst met twee auto's, aangezien de vans maar zeven zitplaatsen hebben en wij met zijn achten zijn.

Saskia en ik gaan mee in de Sedona en Rick en Kai gaan in Ricks auto. Vanavond is het restaurant van keuze Gordon Biersch. We krijgen meteen een tafel en het eten is er weer erg lekker. Ik bestel twee voorafjes, een crab- en garnalensalade cocktail en hummus, bruschetta en knoflook met lekker brood. Precies goed.

Na het eten nemen we voorlopig afscheid van de mannen, die naar de Dark Knight gaan. Wij meiden hebben kaartjes voor Mamma Mia. Wat een leuke film is dat! Meryl Streep is super en Amanda Seyfried, die de dochter speelt, zingt ook erg goed. Maar verder kan niemand zingen! Zeker Pierce Brosnan niet! Maar dat maakt de film juist leuk, vind ik. We lachen wat af!

Na afloop moeten we nog zeker een half uur op de anderen wachten, dus we nemen een tafeltje aan de bar bij TGIFriday's met zicht op de bioscoop. We bestellen een drankje, dat nogal op zich laat wachten. Petra en ik krijgen ons drankje net als we de anderen uit hun film zien komen.

Als we thuis komen speelt Cosmo het nog klaar om een muisje te vangen. Gelukkig kan Rick het levend uit zijn bek krijgen! De rest van de avond lachen we om gekke YouTube filmpjes, waaronder "Zakje".

5 reacties:

Anoniem zei

mmmm ben wel beetje jaloers op je hoor;-) farmersmarket en zo'n supermarkt waar ze zelfs sushi verkopen en fruit wat lekker smaakt.
Heb laatst ook perzikken gekocht, zagen er goed uit maar weet nu ook dat perzikken ook "meelballen" kunnen zijn brrrr
De honden zitten hier ook liever binnen dan buiten met die hitte.

Veel plezier met je bezoek nog !

Anja zei

Wat zal jullie visite genieten van het mooie weer na al die regen in Nederland.
Gezellig zo'n dagje shoppen, dat ga ik over 2 weken ook met mn zus doen.
Beterschap voor Katja!

Jasmino zei

Helemaal jaloers ben ik op jullie Wegmans, ik wilde dat ik die ook om de hoek had...... HOewel ik ook niet mag klagen met de allergrootste AH van NL vlakbij, maar die hebben niet zo'n geweldige lunchbar en zeker geen sushi bar. Mjammie.......

Wat lekker dat jullie zoveel plezier hebben samen, geniet er nog even van! En wens Katja veel beterschap!

cloggie68 zei

Leuke blog weer... kan me helemaal verheugen op mijn eigen US shopping trip volgend jaar. En gisteravond hebben wij hier ook Mamma Mia gezien in de bios.... ik werd er supervrolijk van!

Anoniem zei

Toevallig, wij waren ook naar Mamma Mia en had dezelfde gedachten die Pierce kan echt niet zingen. Meryl Streep kunnen ze in iedere film laten spelen, altijd super.
Maar al met al een hele leuke film. Had ook de musical gezien, ook erg mooi.

Groetjes Trudy